Diversen

dsc_1177

Wat biedt WEMAC nog meer?

WEMAC staat ervoor om u volledig te ontzorgen. Wij zoeken daarom continue naar mogelijkheden om ons machinepark uit breiden. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Naast het aanbod dat u op deze website kunt vinden, kunt u bij ons ook terecht voor:

Hijskraan: Hitachi CX500
Draadkraan op rupsbanden met een giek van 25 meter. De kraan heeft een maximale lading van 50 ton

Veegkleefauto: Scania P410
Wanneer u een kleeflaag wilt aanbrengen, kunt u de Scania P410 inzetten. De kleefauto is voorzien van een rolbezem, waarmee losliggend vuil weggeveegd kan worden.

oh-hoogkerk-24-final

Ervaren asfaltafwerkers

Een enthousiast team van vakmensen, dat voorzien is van een gezonde dosis vakmanschap, staat voor u klaar om u te helpen met asfaltwerkzaamheden. Onze asfaltploeg bestaat uit uitvoerders, asfaltafwerkers, balkmannen en machinisten. Onze medewerkers zijn in staat te zorgen voor een hoge kwaliteit van het gelegde asfalt, zowel in teamverband als individueel. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben een VCA-certificaat. Door personeel van WEMAC in te schakelen, bent u er zeker van dat asfaltwerkzaamheden op een hoogwaardig niveau en op een veilige manier worden uitgevoerd.

Transport

U hoeft zich geen zorgen te maken over het transport van het materieel dat u via WEMAC inzet. WEMAC beschikt over vrachtwagens en diepladers die alle machines naar de plaats van bestemming kunnen vervoeren. Dit geldt ook voor het transporteren van (nieuw) warm asfalt, freesafval of andere afvalstoffen.

DSC_1271
Transport
a46

“DE AANVULLING OP UW MACHINEPARK”