WEGDEKREINIGER HUREN

Een wegdekreiniger lijkt in veel opzichten op een veegzuigwagen. Echter, qua functionaliteit en uitrusting verschillen de beide wagens. Een wegdekreiniger wordt ingezet voor het verwijderen van bijvoorbeeld modder en slib op de weg en ook kan hij gebruikt worden als extra schakel na het frezen. Een met de wegdekreiniger gereinigde oppervlakte biedt een betere hechting voor de kleeflaag voor de nieuwe asfaltlaag. Onze wegdekreiniger is voorzien van een rolbezem voor, een schotelbezem voor het rechter voorwiel, en zowel links als rechts vegende units met een zwenkbare onderbezem, en achter de auto zit over de gehele breedte een zuigmond om alles droog te zuigen. Zowel op de rolbezem als op de zuigunits links als rechts zitten spuitkoppen gemonteerd om de wegporiën te reinigen.

Hogedruk wegdekreiniger

Mochten de voorste spuitkoppen nog niet afdoende zijn, dan zit er voor de zuigmond achter nog een spuitmogelijkheid met roterende sproeiers om de zaak echt los te maken. Deze hoge drukunit is toegerust om dit liefst met een kracht van 220 bar uit te voeren, zodat er echt niets meer achterblijft, en het wegdek schoon, droog en kleefklaar opgeleverd wordt. Bovendien beschikt de wagen over een hogedruk handspuit, waardoor er geen hoekjes overgeslagen hoeven te worden.

Tankaanhanger

Uiteraard is voor deze machine nogal wat water nodig. Om de voorraad op peil te houden is de wegdekreiniger voorzien van een tankaanhanger (zie foto linksonder), met een inhoud die voldoende is voor een dag werk.

IMG_2045

Ravo Wegdekreiniger

Ravo
Ravo wegdekreiniger

Brock VS7 Wegdekreiniger

Wegdekreiniger
Skieding

DAF / Bucher Schörling

10

Frontborstel: 200 cm

Schotelborstel: Rechtsvoor en Rechts en Linksmidden

Zuigmond: Rechts en Linksmidden

Walsborstel: 120 cm

Zuigbalk: 200 cm

Werkdruk: 220 bar

Transmissie: Hydrostatisch

Inhoud vuilcontainer: 6 m³

Inhoud watertank: 5000 liter

Opmerking: Aparte watertankaanhanger 20 m³

“DE AANVULLING OP UW MACHINEPARK”