Over WEMAC

De aanvulling op uw machinepark!

oh-hoogkerk-85klein

WEMAC is een begrip in de wegenbouwbranche en staat bekend als hét verhuurbedrijf met een breed aanbod aan moderne machines, goed gekwalificeerd personeel en een flexibele instelling.

Ons machinepark bestaat onder meer uit frezen, veegzuigauto’s, wegdekreinigers, walsen, asfaltafwerkmachines en transportmiddelen. Dit stelt ons in staat om u volledig te ontzorgen bij asfaltwerkzaamheden. Hiernaast verhuren wij compleet uitgeruste asfaltsets met vakbekwame bemanning, zoals balkmannen, walsmachinisten, asfaltafwerkers en uitvoerders.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij constant op zoek naar nieuwe aanvullingen op onze service. We breiden ons aanbod regelmatig uit, zo beschikken wij binnenkort over een tweede wegdekreiniger en is er tevens een tweede RAVO wegdekreiniger besteld. Hiernaast zijn we ook voornemens om de asfaltset uit te breiden. Heeft u iets nodig wat niet in ons aanbod aanwezig is? Ook in dit geval kunnen wij u wellicht helpen. Door ons grote netwerk kunnen wij machines waar wij zelf niet over beschikken, voordelig voor u inschakelen.

oh-hoogkerk-165-final

Enthousiaste en vakbekwame professionals zorgen voor een goede uitvoering van elk project. Of het nu gaat om aanleg, onderhoud, of reiniging. WEMAC is uw ideale partner op asfaltgebied!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees meer over:

De aanvulling voor uw machinepark!